Filaposta

posta_eloszto_belyeg

Új helyen A BÉLYEGEK TÁRHÁZA

A Filaposta egy különleges hely, ahol nem csak a bélyeggyűjtés szerelmesei találkozhatnak: a „bélyegek tárháza” reprezentatív körülmények között várja lakossági és céges ügyfeleit.

MELYEK A FILAPOSTA ELŐNYEI?

  • Kényelmes

Ügyfeleinket, legyen szó nagyobb mennyiségű bélyeget vásárló céges partnerünkről, vagy különleges darabokat kereső bélyeggyűjtőről, könnyen elérhető, gazdag termékkínálattal és szakszerű kiszolgálással várjuk.

  • Sokoldalú

A Filapostán megvásárolható a postai árusításban lévő bélyegek és filatéliai termékek teljes választéka, bélyegújdonságok, alkalmi és forgalmi bélyegek, elsőnapi bélyegzésű alkalmi borítékok, alkalmi levelezőlapok, carte-maximumok, emléklapok, bélyegévkönyvek, Bélyegkincstárak, tematikus bélyegcsomagok, keretezett bélyegképek.

  • Személyre szabott szolgáltatásokkal

A Filapostán Ön személyes bélyegeket is készíttethet (fotózással), kérhet alkalmi bélyegzést, bélyeg-előfizetést köthet, és megrendelheti kihelyezett postaszolgálatunkat is.

Hol található a Filaposta?

A Filapostát a Budapest V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 16. szám alatt látogathatja meg, a Budapest 5

posta épületében hétköznapokon 08.00 és 16.00 óra között.

Megközelítés: Az új Filaposta a Szent István Bazilika közvetlen környezetében található, elérhető az 1-es metró (Kisföldalatti) Bajcsy-Zsilinszky úti megállójától gyalogosan a Nyugati tér felé, vagy a 3-as metró Arany János utcai megállójától gyalogosan a Deák Ferenc tér felé.
A Filaposta és a Budapest 5 posta bejárata megegyezik.

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

Keresse a Filapostát a (06-1) 318-3363 telefonszámon Fax: (06-1) 318-3353 számokon.